Izvor: DobreVesti.rs, 25.Apr.2015, 21:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Santo i Simijonović šampioni Srbije u kombinaciji

 
BEOGRAD - Miloš Simijonović, kuglaški reprezentativac Beograda i Livia Santo reprezentativka subotičkog Pionira osvojili su šampionske titule u seniorskoj konkurenciji u kombinaciji.


Livia Santo (Pionir) okitila se zlatnom medaljom u kombinaciji (računali su se rezultati kvalifikacija za ulazak među 16 i rezultat za ulazak među osam) sa 1.212 čunjeva (kvalifikacije Beograd 595, za ulazak među osam Banja Junaković 617). Srebro je osvojila Nataša Savić iz Apatina sa 1.173 čunja (567 i 606) a bronzu Maja Đukić (Radnički, Novi Sad) sa 1.172 čunja (575 i 597). Savićeva je lane bila treća u kombinaciji iza Renate Vilov i Zorice Barać (obe...
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.