Izvor: Njuz.net, 27.Apr.2015, 00:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aleksandar Vulin u staračkom domu svečano pustio u rad novi komplet domina

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeAPATIN, 26. april 2015, (njuz) – Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin posetio je starački dom u Apatinu i tom prilikom pustio u rad potpuno novi komplet domina. Na prigodnoj svečanosti, on je naglasio da država mora da brine o starim osobama i omogućiti im udobne i bezbrižne penzionerske dane.
- Vlada Srbije, sa Aleksandrom Vučićem na čelu, podjednako brine o svim građanima, >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << a danas dokazujemo da ne zaboravljamo ni naše najstarije – rekao je ministar Vulin pošto je presekao vrpcu i svečano otvorio kutiju sa dominama – Godišnjica rada vlade je idealan povod da naši građani svojim očima vide da teške i bolne reforme počinju da daju rezultate. Ovaj komplet, koji smo danas otvorili, olakšaće svakodnevni život stanarima ovog doma i omogućiti im da svoje vreme provedu na kreativan način. Moram da napomenem da su sredstva za kupovinu domina obezbeđena isključivo iz državnog budžeta koji se zahvaljujući smanjenju plata i penzija puni mnogo bolje nego što je planirano – dodao je on.
Ministar Vulin je imao čast da sa direktorom doma u Apatinu odigra prvu partiju domina i tako se uveri u njihovu ispravnost. On se osvrnuo i na buduće planove vlade i potvrdio da će tokom pregovora sa MMF-om insistirati da se obezbede sredstva kako bi ovaj starački dom dobio bar jednu šahovsku tablu i nove listiće za jamb.
Bojan Savić

Nastavak na Njuz.net...






Povezane vesti

DRUŠTVENE MREŽE GORE Sve stalo u dve reči - Vulin i lift

Izvor: Blic, 27.Apr.2015

Aleksandar Vulin, ministar za rad i socijalna pitanja, protekle nedelje posetio je Apatin kako bi svečano pustio u rad lift u Domu za stare i penzionere. Njegov postupak, postao je hit na društvenim mrežama, gde ni nakon četiri dana ne prestaju da pominju njega, ni famozni lift...Nakon svečanog...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.