Avira Antivirus Pro – Greb kartica

Izvor: MC Bor, 02.Sep.2014, 14:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Avira Antivirus Pro – Greb kartica

Bor, 2. septembar
Sve Avirine proizvode možete naći u Kompjuter centru Bor
Izvor: execentar-it.rs

Avira Antivirus Pro – Greb kartica

Nakon dobrog prijema kod korisnika prethodnih verzija greb kartica, kao jednostavnog i efikasnog načina za kupovinu i uvođenje antivirusnog rešenja, predstavljamo vam najnoviju verziju Avira Antivirus Pro licence >> Pročitaj celu vest na sajtu MC Bor << na koju je primenjen isti princip licenciranja.
Prednosti ovakvog načina licenciranja:
1) Princip: Kupi i nosi
2) Izuzetna cena: 1590RSD
3) Maksimalno pojednostavljena procedura instalacije
Procedura nabavke i instalacije je pojednostavljena do krajnjih granica. Ceo postupak sastoji se iz kupovine kartice, preuzimanje softvera pomoću linka koji se nalazi na kartici i unošenju aktivacionog koda sa kartice koji se nalazi ispod greb-greb folije. Sve se obavlja odmah i bez čekanja.
Kome je Avira Antivirus Pro greb kartica namenjena?
1. Kućnim korisnicima kojima je potrebno efikasno rešenje za zaštitu privatnosti i online aktivnosti svojih PC i Android uređaja.
2. Poslovnim korisnicima koji nemaju kompleksnu informatičku infrastrukturu i koji traže jednostavan, a efikasan način zaštite po povoljnoj ceni.
Unapređenja u Avira Antivirus Pro obuhvataju:
Multi Device Protection štiti Windows i Android uređaje i sve sadržaje koje delite između njih.
Browser Tracking Blocker onemogućava sajtove da prate vašu aktivnost na internetu.
Enhanced Network Drive Protection proširuje zaštitu na sve sadržaje koje delite sa drugima.
Avira Protection Cloud predstavlja spregu dva sistema: Realtime skener i Protection cloud gde se svi sumnjivi fajlovi skeniraju prvo na samom uređaju, a zatim i na Avirion serveru.
Uživajte u blagodetima digitalnog doba uz zaštitu Avira Antivirus Pro.
Dodatne informacije možete pronaći na www.avira.com

Pogledaj vesti o: Antivirusi

Nastavak na MC Bor...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MC Bor. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MC Bor. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.