AVG Free Edition 2015.0.5961

Izvor: ITsvet.com, 22.Maj.2015, 07:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AVG Free Edition 2015.0.5961

AVG Anti-Virus Free Edition je popularna antivirus i antispyware zaštita za Windows koja je dostupna za besplatno preuzimanje. Pored toga, LinkScanner Active Surf-Shield tehnologija vrši proveru strana u potrazi za pretnjama u realnom vremenu, onda kada se korisnik priprema da klikne na određeni link. Najnovije izdanje koje je objavljeno nosi oznaku AVG Free Edition 2015.0.5961 i odlikuje ga manji broj unapređenja u odnosu na prethodno izdanje, među kojima su Firewall podrška za Windows 10 kao i sva upgrade izdanja sa prethodnih Windows verzija na Windows 10 operativni sistem, kao i manja, vizuelna unapređenja teksta u okviru dijaloga korisničkog interfejsa.
Pogledaj vesti o: Antivirusi

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Internet Download Manager 6.23

Izvor: ITsvet.com, 22.Maj.2015

Internet Download Manager predstavlja izbor velikog broja korisnika kada je reč o povećanju brzine preuzimanja i do pet puta. IDM odlikuje logički akcelerator preuzimanja koji karakteriše inteligentna, dinamička segmentacija fajla kao i tehnologija preuzimanja koja povećava brzinu preuzimanja....

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.