Skype postao bolji, stigla opcija slike u slici

Izvor: Mondo, 26.Nov.2014, 10:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skype postao bolji, stigla opcija slike u slici

Android verzija Skype aplikacije konačno nudi i opciju slike u slici tokom video poziva i to besplatno za sve korisnike, ali i još nekoliko značajnih novosti.

Foto: Promo. Skype aplikacija, video poziv.

Android korisnici već sad mogu da nadograde Skype na novu verziju 5.1.0.56619, koja donosi brže učitavanje aplikacije, posebno kada seSkype pokreće sa notofikacionog ekrana, iz obaveštenja. Stigla je podrška za formatiranjeteksta, tako da sada možete >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << pisati i čitati podebljana, kurziv i podvučena slova, a tu je i opcija razmene fotki sa Skype korisnicima koji ne koriste Android aplikaciju, nego Skype na Windows Phonu ili iPhonu.

Najveća novina svakako je slika u slici, koja je do sada bila dostupna na računarima. Sad je ta zgodna opcija na raspolaganju svim Android korisnicima i to besplatno i ukoliko njihov telefon ima dve kamere, naravno.

Skype vas već čeka - isprobajte ga i javite utiske.

Pratite nas i na Facebooku!


Pogledaj vesti o: Android

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Skype video pozivi u pozadini

Izvor: ITsvet.com, 27.Nov.2014, 09:36

Ako vam se dogodi da recimo dobijete video poziv preko Skype servisa na vašem Android telefonu, a nalazite se usred veoma važne igračke sesije ili morate neizostavno da pošaljete email to više nije problema. Najnoviji Skype update za Android operativni sistem donosi multitask opciju, pa tako dobijate...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.