Platforma za deljenje prevoza AutoHop predstavila Andorid aplikaciju

Izvor: Moto.rs, 18.Nov.2014, 13:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Platforma za deljenje prevoza AutoHop predstavila Andorid aplikaciju

Beograd, 18. novembar, 2014. godine – AutoHop, vodeći portal za deljenje prevoza u Srbiji i regionu, predstavio je u oktobru svoju novu aplikaciju za Android smart telefone. Ova besplatna aplikacija namenjena je jednostavnom povezivanju vozača sa slobodnim mestima u svojim vozilima sa putnicima koji putuju na istoj relaciji. Na taj način, AutoHop aplikacija vozačima omogućava znatnu uštedu na troškovima goriva i putarine, dok putnicima pruža mogućnost udobnijeg i povoljnijeg >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << putovanja.

AutoHop Android aplikacija je dostupna za preuzimanje sa Google Play Store-a i omogućava putnicima jednostavan, zabavan i fleksibilan način da putuju po Srbiji i Evropi.

“Mogućnost objavljivanja oglasa i rezervisanja vožnji putem AutoHop aplikacije dodatno pojednostavljuje proces međusobnog povezivanja vozača sa putnicima, kao i smanjivanju putnih troškova na obostranu korist. Uzimajući u obzir ubrzanu svakodnevnicu, kao i visoke cene goriva i održavanja vozila u našoj zemlji, želeli smo korisnicima da olakšamo i omogućimo da na pametan i jednostavan način uštede svoj novac deleći prevoz,” rekao je Vasilije Perović, predstavnik ridesharing platforme AutoHop u Srbiji.

Deljenje prevoza, odnosno ridesharing, nije nepoznat koncept u Srbiji, pogotovo među onima koji često putuju po zemlji ili inostranstvu. Nakon Mađarske, Rumunije i Hrvatske, AutoHop je u našoj zemlji započeo sa radom u julu 2014. godine, a trenutno čini zajednicu od preko 200.000 registrovanih članova u regionu koji su zajedno prešli čak 78 miliona kilometara.

izvor: PR AutoHop

foto © AutoHop

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.