Android for Work je spreman

Izvor: ITsvet.com, 01.Mar.2015, 10:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Android for Work je spreman

Android for Work, Google-ova inicijativa da pametne telefone načini sigurnim za poslovanje, konačno je spremna. Zvanično dostupan, Android for Work omogućava korisnicima da poslovne naloge i aplikacije čuvaju posebno u odnosu na lične naloge i aplikacije, bez ikakvog ugrožavanja sigurnosti, pa tako nema bojazni da će neko od poslovnih kolega obrisati vaše fotografije sa letovanja. Potpuna fleksibilnost se dobija ukoliko se koristi Android 5.0 Lollipop, pa korisnici mogu kreirati poslovne profile, a aplikacija pruža pristup i poslovno orjentisanim alatima ukoliko koristite Android 4.0 ili noviju verziju.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Reklame na Google Play-u

Izvor: ITsvet.com, 02.Mar.2015, 07:09

Google je objavio da će omogućiti nekim Google Play korisnicima da vide reklame za aplikacije u narednim nedeljama. Korisnici će viđati reklame iz pilot grupe kreatora aplikacija koji već mogu da pokrenu reklame u okviru Google pretrage, navela je kompanija. Google-ovo poslovanje vezano za reklamiranje...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.