Te noći kad smo se, kao, potukli (VIDEO)

Izvor: Mondo, 26.Okt.2016, 06:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Te noći kad smo se, kao, potukli" (VIDEO)

Rasta otkrio šta se zaista desilo između njega i Ane Nikolić.

Reper Stefan Đurić Rasta gostovao je u emisiji "Ami G Show" i progovorio o navodnoj tuči sa suprugom, pevačicom Anom Nikolić.

Ognjen Amidžić je pitao repera - kako je došlo do priče o tuči?

"Tako što se ja probudim jedno jutro, pogledam medije, a to se tamo desilo! I budem u blagom šoku! Kad vidiš te naslove, Rasta tukao Anu, policija intervenisala… Kad je nešto toliko ružno >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << i lažno, jednostavno ne znaš kako da se odbraniš od toga."

Ana Nikolić: Ne kaljajte našu ljubav!

"Ne možeš da nađeš ni neke argumente da se braniš, to je prosto izmišljena, fabrikovana priča, i ne znam kome išta znači. Osim medijima za tiraž."

Ognjen je pitao da li je možda neko čuo žučnu svađu, pa od toga napravio priču i "prodao" je medijima, ali Rasta je i to demantovao.

"Tuča se navodno desila jedne noći, kada sam ja zapravo bio po nekim nastupima, nisam ni bio kod kuće. Kako je moglo da bude svađe? Samo je rešeno da to bude objavljeno tog dana. I mediji su plasirali kao da je to-to, pošto se ja, izgleda, inače bavim zlostavljanjem žena," rekao je on ironično.



Izvor: YouTube
Pogledaj vesti o: Ana Nikolić

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.