Kiki Lesendrić: Od saradnje sa Kajli Minog ostala mi samo uspomena!

Izvor: Svet, 29.Nov.2015, 01:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kiki Lesendrić: Od saradnje sa Kajli Minog ostala mi samo uspomena!

 

Zoran Kiki Lesendrić, čija je pesma „Romale romali“, koju je snimila Ana Nikolić, pre nekoliko godina zamalo završila na albumu Kajli Minog, priznaje da mu je žao što saradnja sa australijskom pop zvezdom nije ostvarena, i otkriva zašto mu njen producent nije dao šansu.

Imam prijatelja koji je sarađivao sa Kajli i on je hteo da ona >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << snimi „Romali romale“. Ona je čak uradila i demo snimak koji mi je ostao u lepoj uspomeni, ali njen producent je hteo da ona tada uradi manje komercijalni album od prethodnih, tako da to naše saradnje na kraju nije došlo”,  ispričao je Kiki voditeljima Katarini Obradović i Goranu Jovanoviću. On je otkrio i da mu je bivši ministar ekonomije Mlađan Dinkić, koji mu je prijatelj iz rane mladosti, dragocen saradnik:

Mlađu znam još dok je bio u bendu Haralampije osamdesetih. Veoma je talentovan za muziku i vredan, stalno me tera da završim pesme na vreme, a sa druge strane, on je od mene naučio da je nekada bolje usporiti tempo. Vrlo je precizan, čuje svaku sitnicu.Već sedam, osam godina radimo zajedno. Upoznao me je sa ljudima iz ruskog Univerzala sa kojima sada sarađujem. Ubedio me je da na novi album Pilota uvrstim i akustičnu gitaru i harmoniku. Posebno sam ponosan na našu stariju pesmu „Budi tu kad padne sneg, za koju je muziku radio Mlađa, a tekst Đorđe Balašević.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kiki Lesendrić: Od saradnje sa Kajli Minog ostala mi samo uspomena!

Izvor: Scandal.rs, 29.Nov.2015

  Zoran Kiki Lesendrić, čija je pesma „Romale romali“, koju je snimila Ana Nikolić, pre nekoliko godina zamalo završila na albumu Kajli Minog, priznaje da mu je žao što saradnja sa australijskom pop zvezdom nije ostvarena, i otkriva zašto mu njen producent nije dao šansu. “Imam prijatelja...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.