Bivši ne pita za cenu: Ana Nikolić sa novim dečkom nastupa kod Ćazima?

Izvor: Scandal.rs, 24.Jul.2016, 00:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivši ne pita za cenu: Ana Nikolić sa novim dečkom nastupa kod Ćazima?

Ana Nikolić je ponovo u kontaktu sa albanskim biznismenom Ćazimom Osmanijem. Bivši ljubavnici će se sledeće nedelje posle dve godine sresti u njegovom hotelu u Poreču. Kako Informer saznaje, Ćazim će iskeširati nekadašnjoj devojci da peva u njegovom klubu. Ono što je još čudnije jeste da će biznismen finansirati i dolazak njenog novog dečka Raste Kavalija.

Ana nastupa u Ćazimovom klubu i to sa Rastom. Ćazim je bez problema pristao na sve >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << uslove koje su postavili, tako da će iskeširati nekoliko hiljada evra. Platiće njihove honorare, put, a obezbediće im i smešaj u jednom od najluksuznijih apartmana u svom hotelu”, kaže zajednički prijatelj pevačice i biznismena.

On prenosi da će Ana sa reperom doći avionom do Ljubljane, gde će ih čekati Ćazimov vozač.

“Pobrinuo se da im ništa ne fali. Poslaće vozača sa najboljim kolima iz svog voznog parka. Ostavio im je najluksuzniji apartman u hotelu. Ani i Rasti će na raspolaganju biti i velnes-centar, koji se za specijalne goste otvara i posle zvaničnog radnog vremena. Moći će da koriste saunu, džakuzi, bazen, da idu na masaže…“, prenosi izvor.

Anin i Ćazimov prijatelj strahuje kako će bivši ljubavnici reagovati kada se sretnu, jer se posle afere koja je nastala zbog objavljivanja njihovih intimnih SMS poruka nisu čuli:

Ja mislim da oni istinski još nisu preboleli jedno drugo. Da ne dolazi Rasta, siguran sam da bi se među njima nešto dogodilo. Ovako, ko zna kako će to da izgleda. Čuo sam da joj je novi dečko mnogo ljubomoran, pa sam se totalno zbunio kad mi je rečeno da će pevati kod Ćazima”, dodaje izvor.
Pogledaj vesti o: Ana Nikolić

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.