Izvor: Blic, 29.Apr.2017, 18:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Nikolić: On će biti ljubomoran kad dođe beba

Pevačica Ana Nikolić uskoro će se poroditi, a dok ne stigne ćerkica koju čeka sa Rastom, u njenoj kući je glavni neko drugi.

Ana je pre izvesnog vremena od Raste dobila na poklon psa, koji je kako pevačica kaže, glavni u kući. Pitanje je samo ko će biti glavni kad dođe beba, zapitala se gospođa Đurić na Instagramu.

- Još uvek sam glavni...ne znam šta ću kad dođe ta beba - napisala je Ana u komentaru uz fotografiju koju je objavila na Instagarmu, a na kojoj se vidi kako njen ljubimac uživa na krevetu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

SVE ĆE SE PROMENITI KADA DOĐE BEBA: Ana Nikolić otkrila ko je GLAVNI u kući!

Izvor: Kurir, 29.Apr.2017

...Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta uskoro očekuju prinovu..Nedavno je kao poklon od svog muža, Ana dobila psa, čiju sliku je sada postavila na Instagram Međutim, uz fotografiju je ostavila i jednu poruku.."Još uvek sam glavni, ne znam šta ću kada dođe ta beba", napisala je Ana na svom profilu..I...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.