Ubrane mimoze: Nif uspešan na startu sezone

Izvor: Aleksinac.net, 20.Feb.2017, 23:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubrane mimoze: "Nif" uspešan na startu sezone

Uspešan početak prolećne sezone za takmičare aleksinačkog kluba NIF na 4. Međunarodnom turniru "Mimoza Open 2017" u Herceg Novom

U subotu, 18.2.2017. godine u sportskom centru »Igalo« u Herceg Novom u Crnoj Gori, održan je 4. Međunarodni džiu džicu turnir "Mimoza Open 2017" na kome su nastupili klubovi iz 5 država bivše SFRJ: Slovenije, BiH, Srbije, Makedonije i domaćina Crne Gore.

Naš >> Pročitaj celu vest na sajtu Aleksinac.net << klub je nastupio u kategorijama: poletarci, nade, kadeti i juniori, i ostvario veliki uspeh osvojivši 3 zlatne, 2. srebrne i 1. bronzanu medalju.

- Zlatne medalje osvojili su:

1.    Andrej Korlat, 2008. iz Aleksinca, u kategoriji poletarci +42kg,

2.    Stefan Jović, 1997. iz Aleksinca, u kategoriji juniori -69kg i

3.    Filip Trajković, 1999. iz Aleksinca, u kategoriji juniori -94kg

- Srebrne medalje osvojili su:

1.    Mihajlo Ivanović, 2003. iz Prćilovice, u kategoriji nade -50kg i

2.    Jovan Jovanović, 2000. iz Vakupa, u kategoriji kadeti +81kg.

- Bronzanu medalju osvojio je:

1.    Bojan Todorović, 2001. iz Prćilovice, u kategoriji kadeti -60kg.

Održano je i ekipno klubsko takmičenje, na kome su nastupili klubovi iz Slovenije, Srbije, Makedonije i Crne Gore. Naš klub je imao tri meča u kojima je ostvario jednu pobedu, jedan nerešen meč i jedan poraz, tako da je zauzeo 3. mesto.

U prvom meču protiv spremne i neugodne ekipe domaćina „Panda“ iz Herceg Novog naši mladi takmičari su izborili nerešen rezultat 3:3 ali na tehničke poene pobedu je odneo domaćin. U drugom meču pobedili smo ekipu „Osensei“ Štip iz Makedonije rezultatom 4:2. U trećem meču naša ekipa se sastala sa veoma jakom ekipom „ADK“ Maribor iz Slovenije, rezultat je bio nerešen 3:3, na tehničke poene takođe nerešeno 150:150, što je retkost ali se dešava tako da su bodovi podeljeni. Sledeće kolo je u Mariboru u Sloveniji.

Nakon turnira u organizaciji domaćina džiu džicu kluba „Panda“ iz Herceg Nogov održan je zajednički trening-kamp takmičara u kategoriji seniora, juniora i kadeta, iz Slovenije, BiH, Srbije, Makedonije i Crne Gore, na kome su učestvovali i takmičari iz našeg kluba. Trening su vodili treneri Karl Kelc iz Slovenije i trener iz našeg kluba Dragan Trajković.

Odlazak i učešće na takmičenje finansirali su roditelji i klub iz sopsvetnih sredstava, obzirom da još uvek nisu sklopljeni ugovori između klubova i Opštine Aleksinac za raspodelu sredstava za 2017. godini.

Nastavak na Aleksinac.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Aleksinac.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Aleksinac.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.