Nezvanično, Aleksinac dobija Parking servis

Izvor: Aleksinac.net, 08.Avg.2014, 23:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nezvanično, Aleksinac dobija Parking servis

Nakon dolaska ministra odbrane Bratislava Gašića u Aleksinac, aktuelizovana je priča vezana za kasarnu.

Ministar Gašić je među aleksinačkim naprednjacima detaljno pojasnio proceduru vezanu za budućnost kasarne.

Ono što je u tom objašnjenju zauzelo centralno mesto jeste da se preuzimanje kasarne od strane Ministarstva odbrane zasniva samo na ekonomskim parametrima. Dakle, ono pravno lice koje ima dovoljno para da plati ekonomsku cenu zemljišta >> Pročitaj celu vest na sajtu Aleksinac.net << biće u prilici da to zemljište kupi. Nevezano da li je reč o opštini ili nekom investitoru.

Istražujući ovu temu saznali smo da bi Aleksinac uskoro mogao da dobije javnu parking zonu, na delu prostora nekadašnje kasarne. Tu bi bio izgrađen veliki parking prostor sa naplatom, a u jednom delu bi bio i prostor za budući Parking servis. Opština bi obezbedila jedan ili dva pauka čiji bi zadatak bio da odvoze sva nepropisno parkirana vozila iz Aleksinca. Na ovaj način bi bio rešen problem nepravilnog parkiranja, ali i obezbeđen siguran prihod za opštinski budžet, jer bi se naplata kazni i ležarine slivala najvećim delom u budžet opštine.

Za sada je ovaj plan još u domenu razrade, nije preciziran period kada će se krenuti u njegovu realizaciju.

Nastavak na Aleksinac.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Aleksinac.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Aleksinac.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.