Kanalizacija pliva ulicama Aleksinačkog Rudnika

Izvor: Aleksinac.net, 10.Avg.2014, 21:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kanalizacija "pliva" ulicama Aleksinačkog Rudnika

Više od sedam dana kako se ulicama ka rudničkoj pijaci sliva kanalizacija.

Kanalizaciona cev je pukla i izlila se ulicama Aleksinačkog Rudnika.

U razgovoru sa meštanima saznali smo detalje:

"Problem je od pre desetak dana i svakim danom je sve gore.Nedaj Boze da dođe do zaraze, deca se ovde igraju, a kanalizacija se izlila na pet metara od ambulante.Iz komunalnog su dolazili dva puta >> Pročitaj celu vest na sajtu Aleksinac.net << ali nisu uspeli da reše problem." navodi Mitić I.

S druge strane meštani negoduju jer niko ne obraća pažnju na Al.Rudnik.

Svetislav S. kaže:

"Trideset godina sam bio rudar. Pamtim Aleksinački Rudnik kad je bio pod konac sređen, a sad đubre na sve strane. Fekalije po ulici, a opština ništa ne rešava. Važno da su za sebe napravili vc od 30.000 evra, a nas rudničku sirotinju puštaju da se zarazimo i pogušimo u ovoj kanalizaciji."

Od ljudi iz komunalnog smo dobili nezvanične informacije da će problem biti rešen, ali nisu mogli da nam kažu do kad.

Nastavak na Aleksinac.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Aleksinac.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Aleksinac.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.