Juče jedna, danas druga peticija u vrtiću Lane

Izvor: Aleksinac.net, 08.Okt.2015, 23:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Juče jedna, danas druga peticija u vrtiću Lane

"I onda kad sebi dam reč da više ne pišem o vrtiću, iznenadi me upravo vest koja iz vrtića dođe."

Naime nakon jušerašnjeg spiska, peticije protiv navoda objavljenih u Blicu i na sajtu Aleksinac.Net, danas je u vrtiću "sniman drugi deo filma Spisak za podršku".

Uz malo humora iz pređašnje rečenice, istina je krajnje alarmantna.

U vrtiću su radnici danas potpisivali peticiju >> Pročitaj celu vest na sajtu Aleksinac.net << da je njihov potpis na jučerašnju peticiju bio dobrovoljan.

"Tačno je i danas smo potpisivali spisak, peticiju ili šta već. Mučno mi je da više o tome i pričam. Jučerašnja peticija je bila jedna vrsta podrške direktorki, a danas je ide i drugi spisak za potpisivanje, da radnici nisu prvi spisak potpisivali pod priosilom." ističu naši sagovornici.

Nastavak na Aleksinac.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Aleksinac.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Aleksinac.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.