Izvor: HotSport.rs, 27.Avg.2016, 08:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ELITE NEON KUP: Najbolje mlade ekipe na turniru u Beogradu

Elite Neon Cup 2016: Belgrade Edition održaće se od 1. do 4. septembra 2016. godine u sportskom centru na Adi ciganliji. Turnir će biti domaćin za fudbalere uzrasta U-16 (2001.) I U-14 (2003.)

Potvrđeno je učešće najboljih srpskih, kao i elitnih klubova iz još 5 evropskih zemalja:
U-16: Udineze (Italija), Krasnodar (Rusija), Altinordu (Turska), Olimpija Ljubljana (Slovenija), >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Crvena zvezda, Partizan, Čukarički, Brodarac (Srbija)
U-14: Krasnodar (Rusija), Altinordu (Turska), B 93 (Danska), Partizan, Čukarički, Vojvodina, Rad, OFK Beograd (Srbija)
Turnir je zvanično podržan od strane Fudbalskog saveza Srbije i Fudbalskog saveza Beograda.
Elite Neon Cup je međunarodni omladinski turnir u fudbalu koji je osnovan 2014. godine, od strane kompanije YellowFields iz Grčke, koju u Srbiji zastupa gospodin Ivan Ivović.  Već je zauzeo vodeće mesto u matičnoj zemlji, a sada se širi i na prostor Srbije.
Za sve dodatne informacije u vezi Elite Neon Cup 2016: Belgrade Edition (objekata, rasporeda, itd.) posetite zvanične stranicu internet stranicu turnira , kao i stranicu na  Facebook-u i nalog na Twitter-u.
The post ELITE NEON KUP: Najbolje mlade ekipe na turniru u Beogradu appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Ada,   Turska,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.