Štrajk grčkih novinara

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Nov.2014, 11:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Štrajk grčkih novinara

Grčki novinari stupili su danas u dvadesetčetvoročasovni štrajk, dan uoči generalnog štrajka koji je u Grčkoj proglašen u znak protesta zbog strogih mera štednje.

Nijedna radio i televizijska stanica jutros od šest sati ne emituje vesti, a sajtovi se ne apdejtuju. Sutra u Grčkoj neće izaći nijedan dnevni list.

Očekuje se da će sutrašnji generalni štrajk potpuno paralisti zemlju. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Škole u četvrtak neće raditi, bolnice su saopštile da će raditi samo urgentni centri, a otkazani su svi letovi, kao i polasci feribota.

Uobičajena je praksa da grčki novinari ne rade dan uoči generalnog štrajka, kako bi reporteri mogli da izveštavaju šta se dešava tokom obustave rada, prenosi AP.
Pogledaj vesti o: Štrajk

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

GRČKA PRED PARALIZOM: Danas štrajkuju novinari, sutra cela zemlja

Izvor: Kurir, 26.Nov.2014

Generalni štrajk proglašen je u znak protesta zbog mera štednje koje je vlada morala da uvede u zamenu za kredite..ATINA - Grčki novinari danas su u 24-časovnom štrajku i niko ne emituje program, dan uoči generalnog štrajka protiv mera štednje...Radio-stanice i televizije danas ne emituju nikakve...

Nastavak na Kurir...

Štrajk grčkih novinara

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 26.Nov.2014

Novinari u Grčkoj stupili su u 24-časovni štrajk, dan uoči generalnog štrajka protiv vladinih mera štednje...Radio i televizijske stanice danas ne emituju vesti, vebsajtovi koji objavljuju informacije o dnevnim događajima nisu ažurirani jutros od šest sati, a nijednih dnevnih novina sutra...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.