Suarezov poker golova, Barsa se razgoropadila! (video)

Izvor: Sportske.net, 20.Apr.2016, 21:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Suarezov "poker" golova, Barsa se razgoropadila! (video)

Barselona se nije okliznula protiv La Korunje, pokorila je Riazor!

Osam golova u mreži Deportiva, Barselona je iskalila sav svoj bes koji je skupila prethodnih nedelja nakon ispadanja iz Lige šampiona i nakon poraza u Primeri.

Takmičenje za šampionsku titulu je zahvaljujući lošoj formi Barselone sada veoma zanimljivo, a ekipa Luisa Enrikea je uspela da se trgne nakon serije loših rezultata i da slavi danas na "Riazoru" sa veoma ubedljivih 8:0. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Prosto je dominirao Luis Suarez.

Urugvajac je postigao 4 gola, zabeležio 3 asistencije, svako ko je ocenjivao danas igrače morao je njemu da da najvišu moguću ocenu.

Učinak koji nikada nije zabeležen u španskoj Primeri.


Samo 11 minuta se čekalo na prvi gol. Barselona je bila dosta bolji tim od samog početka, reklo bi se da je pitanje trenutka kada će pasti prvi gol, a nakon asistencije Rakitića snašao se Suarez, 0:1.

Imali su domaći dve šanse za izjednačenje, Borges je propustio obe, a onda je Deportivo kažnjen. Više nego što je bilo ko očekivao, ovo je bilo sve od njih za večeras.

Prvo je Suarez na asistenciju Mesija uspeo da postigne novi gol, da bi u 47. minutu Rakitić nakon odlične asistencije Suareza postigao treći gol za Barsu.

Golovi su padali kao na traci, Suarez je vezao nova dva, prvi nakon sjajnog prodora Mesija i odlične lopte koju je dobio, drugi nakon akcije Nejmara i Mesija.

Do kraja je prvo Mesi, zatim i Bartra dao gol, a konačan rezultat od 8:0 postavio je Nejmar u 81. minutu. Asistent i ovoga puta bio je Luis Suarez.

Golove pogledajte OVDE.

Inače, Barsa je izjednačila rekord kada gledamo najubedljivije pobede na strani u istoriji španskog prvenstva. Ono što je zanimljivo, Barselona je četiri puta pobeđivala sa 8:0 u gostima, Deportivo, Kordobu, Almeriju i Las Palmas.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.