Primera: Osmica Barse, briljantni Suarez

Izvor: N1 televizija, 20.Apr.2016, 21:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Primera: Osmica Barse, briljantni Suarez

Fudbaleri Barselone prakinuli su očajnu seriju rezultata i pobedili Deportivo u La Korunji sa 8:0, u duelu 34. kola španske Primere.

Ekipa Luisa Enrikea je posle tri uzastopna poraza u domaćem prvenstvu uspela da slavi i napravi veliki korak ka odbrani titule.

Katalonci sada na čelu tabele imaju 79 bodova, tri više uz utakmicu više od drugoplasiranog Atletiko Madrida.

Heroj trijumfa u La Korunji bio je sjajni Luis Suares koji je postigao četiri gola >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << za goste. Prvo se u 11. minutu posle kornera sjajno snašao na petercu i levom nogom zatresao mrežu, da bi 13 minuta kasnije iskoristio genijalan pas Lionela Mesija i ponovo zatresao mrežu domaćina.

Deportivo je između prvog i drugog gola Barse imao dve ili tri velike prilike, ali nije postigao gol i u nastavku nije imao šansu.

Izvor: Youtube

Na 3:0 je u drugom minutu drugog poluvremena povećao Ivan Rakitić posle asistencije Suaresa, da bi Urugvajac šest minuta kasnije posle još jednog dodavanja Mesija pogodio za 4:0. To nije bio kraj njegove simultanke, pošto je pogodio i u 64. minutu, ovoga puta posle dodavanja Nejmara.

Do kraja utakmice Suares nije pogađao, ali je imao još dve asistencije, a Barsa je postigla još tri gola. Mesi je bio strelac u 73. minutu, šest minuta kasnije pogodio je i Bartra, a konačan rezultat postavio je Nejmar devet minuta pre kraja.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.