Barsa pocepala Deportivo! Sigurni i Madriđani

Izvor: Vesti-online.com, 20.Apr.2016, 23:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barsa "pocepala" Deportivo! Sigurni i Madriđani

Barsa ne da titulu! Posle serije loših rezultata, Katalonci su sav bes iskalili u La Korunji. Četa Luisa Enrikea je slavila u gostima protiv Deportiva čak sa 8:0 i ostala na čelu Primere.

Magičnu noć imao je Urugvajac Luis Surez, koji je postigao čak četiri gola, dok su se po jednom u listu stelaca upisali: Rakitić, Mesi, Bartra i Nejmar, koji je u 81. minutu postavio konačan rezutlat, za kraj agonije tima iz Galicije.

Ovim trijumfom, četa Luisa Enrikea >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je u situaciji da ako pobedi naredna četiri meča do kraja sezone, odbraniće krunu u Španiji.

Pogledajte četiri gola Urugvajca!

Atletiko je pobedio na "San Mamesu" Bilbao 1:0 i izjednačio se sa Kataloncima po broju bodova. Jedini gol na meču delo je Fernanda Toresa u 38. minutu.

Slavio je i Real na "Santijago Bernabeu" protiv Viljarela 3:0, tako da je na čelu Primere ista meta - isto rastojanje. Strelci za "kraljeviće" bili su: Benzema, Lukas i Modrić.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.