Nagrada NALED-a za RTS

Izvor: RTS, 21.Dec.2012, 17:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nagrada NALED-a za RTS

Nacionalna alijansa za razvoj lokalne samouprave dodelila je Radio-televiziji Srbije nagradu za promotera reformi u 2012. godini.

Godišnja nagrada Nacionalne alijanse za razvoj lokalne ekonomije (NALED) za promotera reformi u 2012. godini pripala je Radio-televiziji Srbije.

Nagradu za reformatora godine dobio je državni sekretar Ministarstva zdravlja Sima Vuković za smanjenje papirologije kod trudničkog bolovanja. Specijalna priznanja uručena su i gradonačelnicima Sombora i Kruševca.

Nagrada je dodeljena na predstavljanju petog izdanja "Sive knjige" propisa, koja sadrži 76 birokratskih procedura i gde se savetuje vlastima da smanje birokratiju.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.