Pronašli vozača koji je usmrtio pješaka, pa pobjegao

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Nov.2014, 12:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pronašli vozača koji je usmrtio pješaka, pa pobjegao

PRIJEDOR - Pripadnici Centra javne bezbjednosti /CJB/ Prijedor pronašli su vozača koji je u Donjoj Ljubiji kod Prijedora usmrtio pješaka pa pobjegao, rekla je Srni portparol prijedorskog CJB Marija Matić.

Matićeva je rekla da je lice D.B. /38/ iz Donje LJubije, upravljajući automobilom "golf", udarilo i usmrtilo pješaka Z.LJ. /62/ iz Donje LJubije, a potom pobjeglo sa mjesta nesreće.

Ona je navela da se saobraćajna nesreća desila sinoć u 20.15 časova na regionalnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << putu Prijedor - LJubija.

"Bila je noć i bila je gusta magla. Nije bilo svjedoka, nije bilo ni tragova kočenja ni ostataka limarije, samo su ostali komadići slupanog vjetrobranskog stakla među kojima je uočen mali trag boje i lima, na osnovu čega je policija pronašla počinioca", pojasnila je Matićeva.

D.B. je lišen slobode, na njegovom autu su uočena vidna oštećenja, a on je policiji rekao da je s mjesta nesreće pobjegao iz straha.

Prema nezvaničnim informacijama, smrtno je stradala Zulfija LJutić, a usmrtio ju je Dušan Blanuša.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Golfom usmrtio ženu pa pobjegao

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Nov.2014

PRIJEDOR - Zulfija Ljutić (62) iz Prijedora poginula je dok je pješačila u mjestu Donja Ljubija, kada ju je golfom udario sugrađanin Dušan Blanuša (38), koji je potom pobjegao sa mjesta događaja...To su "Nezavisnim" potvrdili policijski izvori, koji ističu da se ova saobraćajna nesreća dogodila...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.