Krupna devojka i mršav muškarac  nemoguće!?

Izvor: B92, 19.Jun.2013, 19:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krupna devojka i mršav muškarac " nemoguće!?

Uverenje da bi parovi trebalo da nastaju prema telesnoj težini dovelo je do borbe sa kojom se dvadesetpetogodišnja Gloria Šuvi Nava i San Hozea u Kaliforniji susreće svaki dan.

Naime, mnogi se pitaju kako njen tri godine mlađi dečko Ali može da bude sa njom, a u eseju koji je napisala za Yahoo otvoreno govori o neugodnim i često grubim komentarima sa kojima se svakodnevno susreće („Super je što može da zanemari tvoj izgled“, „Dobar je jer želi da bude sa tobom“ >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pa sve do „Da li je on slep?“).

Gloria tvrdi da komentari ne dolaze samo od njenih fanova na blogu već i od prijatelja čije pohvale vrlo često zvuče nezgodno.

Ipak, najveći broj kritika dolazi od njenih fanova, a neka od najružnijih pitanja koje je dobila su: „Ona ima dečka?“, „Šta nije u redu sa ovim svetom?“ ili „Njih dvoje su imali seksualne odnose? O Bože zašto?“.

Međutim, Gloria se celog života borila sa ovakvim komentarima i tvrdi da nema nameru da se sa time opterećuje i da planira da jednostavno uživa u životu i svojoj vezi. Bez obzira na to šta društvo o tome misli.

Par se upoznao 2009. godine na internetu, a Ali, koji trenutno živi u Glazgovu u Škotskoj, pogledao je jedan njen video nakon čega su počeli da se dopisuju a taj odnos je nakon par godina prerastao u vezu.

„Znala sam da voli velike devojke. Sve njegove bivše su bile pomalo buckaste. Neki misle da je to čudno, ali isto je i sa ljudima koji vole plavuše“, izjavila je Gloria i dodala da je nakon početka veze počela da mršavi.

„Pre Alija se nisam skidala, ali sad sam sigurnija u sebe. Ponekad obučem haljinu koja me ne pokriva od glave do pete. Uopšte me nije briga šta ljudi misle. Lepota i veze dolaze u svim oblicima, a jedan partner ne mora da preslikava drugog. Ljubav je ljubav. To je lekcija koju sam naučila u ovoj vezi“, dodala je Gloria.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Krupna devojka i mršav muškarac " nemoguće!?

Izvor: B92, 19.Jun.2013

Uverenje da bi parovi trebalo da nastaju prema telesnoj težini dovelo je do borbe sa kojom se dvadesetpetogodišnja Gloria Šuvi Nava i San Hozea u Kaliforniji susreće svaki dan...Naime, mnogi se pitaju kako njen tri godine mlađi dečko Ali može da bude sa njom, a u eseju koji je napisala za Yahoo...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.