Kamerunski fudbaler nije pogođen kamenom već je ubijen u svlačionici!?

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Dec.2014, 18:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kamerunski fudbaler nije pogođen kamenom već je ubijen u svlačionici!?

Kamerunski fudbaler Albert Ebose, koji je preminuo u avgustu prošle godine poslije utakmice alžirske lige između JS Kabilija i USM Algera, brutalno je ubijen u svlačionici.

Svi svjetski mediji su u avgustu bili zgroženi tragedijom kamerunskog fudbalera. Lokalni mediji su tada naveli da je Ebose na meču postigao pobjedonosni gol za trijumf Kabilija do 2:1, a onda je pogođen kamenom u glavu dok je slavio gol kod korner zastavice. Odmah je navodno intervenisala ljekarska ekipa, a Ebose >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << je preminuo na stadionu.

Policija je pokrenula istragu u nadi da će pronaći počinioca. Međutim, lokalni mediji navode da su sve ove informacije bile lažne.

Kamerunski patolog Andre Munde izjavio je da Eboseove povrede na gornjem dijelu tijela jasno ukazuju na tragove borbe i brutalne agresije, kao i uboda nožem. On tvrdi da je mladi fudbaler brutalno ubijen u svlačionici poslije utakmice.

Alžirski ministar sporta Mohamed Tami odbio je da komentariše nove informacije, a porodica ubijenog fudbalera zatražila je hitnu istragu, prenose Večernje novosti.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Fudbaler ubijen u svlačionici? (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 18.Dec.2014

Novi detalji u istrazi ubistva 25-godišnjeg Alberta Ebosea..Krajem avgusta je odjeknula užasna vest da je kamernuski fudbaler Albert Ebose preminuo od posledica povrede glave, nakon što je jedan navijač bacio tvrd predmera prema njemu na kraju utakmice alžirske lige...Pre najnovijim informacijama,...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.