Kako se biraju žene za Toma Kruza?

Izvor: B92, 02.Sep.2012, 13:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako se biraju žene za Toma Kruza?

Nakon razvoda Toma Kruza i Kejti Holms, pojavile su se brojne priče o potrazi glumca za osobom koja nema problem sa sajentologijom i koja bi mu bila žena pre braka sa Kejti.

Sudeći po izveštajima, bračne ponude bile su upućene Sofji Vergari i Skarlet Johanson.

U priči magazina Vanity Fair, otkriveno je da je 2004. godine Šeli Miskavidž, žena glavnog sajentiologa Dejvida, nadgledala tajni plan da se Tomu Kruzu pronađe žena.

Tokom potrage pronađena >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je Nazanin Boniadi, glumica rođena u Iranu, pripadnica sajentologa koja se čak i zabavljala sa Kruzom od novembra 2004. do januara 2005.

Sudeći po magazinu, Boniadi je mesec dana pre prvog izlaska provela u brojnim ispitivanjima koja su od nje zahtevala da otkrije i svoje najintimnije seksualne tajne visokim zvaničnicima sajentologa.

Bonadi je morala da se reši svoje proteze, crvenih pramenova i dečka. Kako bi se raskid ubrzao, njoj su bili pokazani određeni povrljivi detalji iz njegovog života. Bonadi je potom potpisala ugovor o poverljivosti koji bi od nje, u slučaju da „zabrlja“, napravio neprijatelja Sajentološka crkve.

Nakon raskida, Bonadi je bila primorana da čisti toalete četkicom za zube, pločice kiselinom i da kopa rovove u sred noći. Nakon brojnih poniženja, na samom kraju, poslata je na ulicu kako bi prodavala knjige Rona Habarda.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kako se biraju žene za Toma Kruza?

Izvor: medio.rs, 02.Sep.2012

Nakon razvoda Toma Kruza i Kejti Holms, pojavile su se brojne priče o potrazi glumca za osobom koja nema problem sa sajentologijom i koja bi mu bila žena pre braka sa Kejti.

Nastavak na medio.rs...

Supruga lidera Sajentološke crkve birala suprugu za Toma Kruza

Izvor: Blic, 02.Sep.2012

Priče o tome koliko je Sajentološka crkva umešana u ljubavne odnose Toma Kruza i Kejti Holms isplivali su na površinu nakon njihovog razvoda, ali je magazin "Veniti fer" otišao korak dalje i objavio priču o tome kako su čelnici ove crkve organizovali audiciju ne bi li pronašli odgovarajuću ženu...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.