Život

Nedelja, 02.09.2012.

12:42

Kako se biraju žene za Toma Kruza?

Nakon razvoda Toma Kruza i Kejti Holms, pojavile su se brojne priče o potrazi glumca za osobom koja nema problem sa sajentologijom i koja bi mu bila žena pre braka sa Kejti.

Izvor: B92

Default images

Sudeći po izveštajima, bračne ponude bile su upućene Sofji Vergari i Skarlet Johanson.

U priči magazina Vanity Fair, otkriveno je da je 2004. godine Šeli Miskavidž, žena glavnog sajentiologa Dejvida, nadgledala tajni plan da se Tomu Kruzu pronađe žena.

Tokom potrage pronađena je Nazanin Boniadi, glumica rođena u Iranu, pripadnica sajentologa koja se čak i zabavljala sa Kruzom od novembra 2004. do januara 2005.

Sudeći po magazinu, Boniadi je mesec dana pre prvog izlaska provela u brojnim ispitivanjima koja su od nje zahtevala da otkrije i svoje najintimnije seksualne tajne visokim zvaničnicima sajentologa.

Bonadi je morala da se reši svoje proteze, crvenih pramenova i dečka. Kako bi se raskid ubrzao, njoj su bili pokazani određeni povrljivi detalji iz njegovog života. Bonadi je potom potpisala ugovor o poverljivosti koji bi od nje, u slučaju da „zabrlja“, napravio neprijatelja Sajentološka crkve.

Nakon raskida, Bonadi je bila primorana da čisti toalete četkicom za zube, pločice kiselinom i da kopa rovove u sred noći. Nakon brojnih poniženja, na samom kraju, poslata je na ulicu kako bi prodavala knjige Rona Habarda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: