Kako da smuvate svaku devojku

Izvor: Domino Magazin, 02.Dec.2011, 21:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako da smuvate svaku devojku

Ultimativnih 6 pravila za muvanje koje uvek pali

Eksperktinja za veze Kathy Freston je u saradnji sa portalom Match napravila ultimativnu listu pravila za muvanje. Kaže da ona uvek pale.

Hvalisanje

Muškarci vole da se hvale a često baš preteruju. Zato nemojte da se ložite, pošto samouvereni muškarci nemaju potrebu da pričaju o sebi i svojim uspesima.

Žene ne vole dosadnjakoviće

Zrele žene ne vole previše zahtevne >> Pročitaj celu vest na sajtu Domino Magazin << muškarce koji su ljubomorni i koji smaraju. Jednostavno - ne gušite.

Izgled jeste važan

Ne mislimo na lepotu nego na stav. Budite doterani, čisti i vitki a kada primeti da imate stila biće dovoljno da je osvojite.

Slušajte

Ona mora da oseti da je poštujete. A to ćete postići slušanjem i zaista iskrenim razgovorom.

Ne znate njenu priču

Ne možete da znate njene tajne i šta joj se dešavalo u životu. Zato nemojte da pravite sulude ideje oko svega što se dešava, već budite optimita. Problemi često nemaju veze sa vama.

Ljubav je najbolji recept

Muškarac koji iskreno voli je neodoljiv. Pokažite strast za poslom, prijateljima pa i njom. Bićete neverovatno privlačni ako zračite srećom.

Nastavak na Domino Magazin...






Povezane vesti

6 problematičnih muških izjava

Izvor: B92, 03.Dec.2011, 17:30

Žene vole muškarce. Dive im se, obožavaju njihovo telo, pamet i neobičan način na koji rade neke stvari. Međutim, ne umeju svaki put da procene kada je potrebno da budu uz njih, a kada da se jednostavno sklone...Zato su eksperti stvorili priručnik koji objašnjava stvarno značenje određenih...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.