Izgovori za preljubu: Draga, prevario sam te zato što...

Izvor: NaDlanu.com, 02.Okt.2014, 18:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izgovori za preljubu: Draga, prevario sam te zato što...

Lista razloga za preljubu je podugačka, ali da bismo vam olakšali, možda je dobro da čujete koji su to najčešći razlozi zbog kojih vas je partnerka ili partner prevario.

Dosada na poslu

Svakome je ponekad na poslu dosadno,a bezazleno čavrljanje s kolegama može dovesti do izvesnih iskrica, i niste se ni okrenuli a već ste se našli u postelji osobe za koju ste mislili da nikada nebiste mogli da budete s njom.

Strah od starenja
>> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com <<
Recimo da ste započeli svoj brak s puno kose, prvi znak starenja… Ili ste možda videli novu boru na čelu, grudi su vam se promenile, primećujete šlauf na stomaku… Nezadovoljstvo raste i vi se ne mirite više s činjenicom da su godine učinile svoje. Samopouzdanje vam pada i, iako je vaš partner ili partnerka neko koga volite, nesvesno ćete tražiti nekog mlađeg jer ćete se samim tim i vi osećai mlađe.

Potisnuto nezadovoljstvo

Ponekad se osobe razočaraju u partnera i ne osećaju se ispunjenima- preljuba kuca na vrata. Osobe koje su sklonije potiskivanju problema i izbjegavaju suočavanje s njim takođe su sklonije da utočište potraže u zagrljaju druge osobe.

Potraga za adrenalinom

Nekima je vrlo teško vezati se samo za jednu osobu. Ok je ako vam je lepo s nekim, ali mnogi od nas često osećaju da im fali uzbuđenja. I sada, da bi dobili dozu adrenalina koja im je potrebna, ne posežu za preljubom preljube radi, već zbog onog uzbuđenja koje im je falilo u vezi.

Izvor: portaloko/nadlanu

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.