Iskorišćava sina s posebnim potrebama: Ova fotografija šokirala je mnoge, a vas?

Izvor: B92, 31.Jul.2016, 10:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iskorišćava sina s posebnim potrebama: Ova fotografija šokirala je mnoge, a vas?

Svi su napali britansku starletu zbog fotografije sa sinom.

Mnogo put do sada smo videli da roditelji ljube svoju decu u usta. Nedavno je upravo Viktorija Bekam rasplamsala raspravu na društvenim mrežama kada je postavila sliku kako ljubi svoju ćerku Harper u usta.

Na taj način slikala se i starleta Kejti Prajs sa sinom tinejdžerom Harvijem. Nakon što je postavila ovu sliku na Instagram mnogi su je osudili.

Kejti, mama petoro dece, napisala je kraj fotografije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kako obožava svog najstarijeg sina.

Mnogi su ovaj njen potez okarakterisali kao očajničko traženje pažnje i iskorišćavanje Harvija.

Ipak, nakon kritika Kejti je postavila Harvijev video u kojem on poručuje svima da ostave njegovu mamu na miru i da želi da je ljubi.

Trinaestogodišnji Kejtin sin Harvi je slep i pati od Prader -Vilijevog sindroma koji izaziva prejedanje iako se čovek uveliko zasitio. Harvi pati i od autizma i još nekih poremećaja u ponašanju, a ima i teškoće u kretanju.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.