I filozofi i naučnici kažu: Ovo je ključ za sreću

Izvor: B92, 27.Apr.2017, 19:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I filozofi i naučnici kažu: Ovo je ključ za sreću

Grečen Rubin, stručnjak za sreću i autorka knjige “Better Than Before: Mastering the Habits of Our Everyday Lives", kaže da su jaki međuljudski odnosi ključ srećnog života.

“Šta je ključ sreće? Na to pitanje postoji nekoliko različitih odgovora, ali jedna stvar u vezi sa kojom se apsolutno slažu i antički filozofi i savremeni naučnici jeste da sreća počiva na zdravim međuljudskim odnosima”, navodi Rubinova.

To znači da je ljudima potreban osećaj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pripadnosti, da osete da mogu da se povere drugima, da mogu da dobiju podršku, kao i da je pruže, prenosi Biznis insajder.

Ljudima je generalno potrebno stvaranje i održavanje intimnih veza, ističe Rubinova.

Pogledajte video-snimak:

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.