Dobio razvod od nezasite žene: Bila opasna po njegov polni organ i život!

Izvor: NaDlanu.com, 01.Sep.2014, 19:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dobio razvod od nezasite žene: Bila opasna po njegov polni organ i život!

Nezasitna žena navodno je terala muža da pije tablete za povećanje seksualne moći zbog čega je jednom završio u bolnici. Sud mu je odobrio razvod.

Neimenovani Indijac dobio je razvod braka jer mu je supruga imala nezasit apetit za seks. Nesrećnik je podneo zahtev za razvod, piše Sky News.

Napisao je da mu se žena ponaša "agresivno i autoritativno" i da ga zlostavlja seksualnim prohtevima otkako su se venčali 2012. godine. Terala ga je da uzima tablete za povećanje >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << seksualne moći i navodno je zbog toga jednom završio u bolnici.

- Ona predstavlja opasnost za njegov život i polni organ. Njenim okrutnim ponašanjem život mu je pretvoren u pakao - napisao je njegov advokat.

Izvor: 24 sata.hr

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.