Da li je analni seks novi oralni?

Izvor: B92, 07.Maj.2011, 12:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li je analni seks novi oralni?

Prema novoj studiji analni seks (koji je do skoro bio tabu tema) postaje popularniji nego ikad.

Prema novom istraživanju objavljenom u Žurnalu seksualne medicine, 1 od 5 žena između 20 i 39 godina starosti imala je analni seks u 2010, a 46% njih je ovaj vid zabave probalo bar jednom, što je značajan porast u odnosu na 1992. godinu kada je procenat iznosio samo 33%.

Možda je nekada bio tabu tema, ali je sada popularniji nego ikad. Dakle, da li žene zaista ovih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dana upražnjavaju više analnog seksa ili su jednostavno tek sad priznale to?

"Muškarci i žene su oduvek uživali u analnom seksu zato je pomalo nejasno otkud ovo iznenadno povećanje interesa,” kaže Debi Herbenik, seksualni psiholog.

"Možda je odgovor internet, koji je tek bio u povoju kada je ovako veliko istraživanje poslednji put rađeno.”

Danas ljudi potpuno anonimno, u privatnosti svoga doma, mogu da surfuju netom u potrazi za raznim seksualnim vodičima, seks igračkama i sajtovima na kojima se priča o analnom seksu.

Pamela Kleo (28 g) iz Njujorka, imala je analni seks sa dva muškarca, od kojih je jedan i njen sadašnji dečko, i na tu vrstu zabave gleda kao i na svaku drugu seksualnu igrariju: "Analni seks upražnjavamo kad god smo raspoloženi za tako nešto,” kaže ona.

"To više nije tako velika stvar. I oralni seks su ranije samo neke devojke upražnjavale, a sada je to deo paketa.”

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Da li je analni seks novi oralni?

Izvor: medio.rs, 07.Maj.2011

Prema novoj studiji analni seks (koji je do skoro bio tabu tema) postaje popularniji nego ikad.

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.