Čovek iskijao strelicu za pikado nakon 44 godine

Izvor: B92, 13.Maj.2015, 09:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čovek iskijao strelicu za pikado nakon 44 godine

Kada je Stiv Iston imao sedam godina, njegovi roditelji primetili su da na jednoj od njegovih igračaka - gumenoj streli - nedostaje vrh. Zabrinuti zbog mogućnosti da je Stiv progutao ili udahnuo deo igračke, odveli su ga u bolnicu, ali lekari nisu pronašli ništa.

Ipak, 44 godine kasnije, nakon brojnih godina glavobolje i kijavice koje su shvaćene kao simptomi alergije, ispostavilo se da su lekari pogrešili.

Nakon vrlo snažnog kijanja, praćenog “vrlo neprijatnim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << osećajem”, deo gumene strele ispao je iz nosa 51-godišnjeg čoveka.

"Kinuo sam i deo igračke jednostavno je izašao iz mog nosa. Pomislio sam ‘Šta je sad ovo, odakle se stvorilo tu?’ i povukao gumeni vrh”, navodi Iston.

Ona je zatim nazvao majku koja mu je prepričala dođaja iz detinjstva kojeg se nije sećao - da su ga kao dete vodili u bolnicu zbog sumnje da se deo igračne zaglavio u disajnom disajnom traktu ili da ga je progutao.

“Svi smo bili šokirani. Ipak, ne osećam se ništa drugačije”, zaključio je Iston.

Foto: Joe Loong/Flickr.com

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Deo igračke iskijao nakon 44 godine

Izvor: Radio 021, 13.Maj.2015

Kada je Stiv Iston imao sedam godina, njegovi roditelji primetili su da na jednoj od njegovih igračaka - gumenoj streli - nedostaje vrh. Zabrinuti zbog mogućnosti da je Stiv progutao ili udahnuo deo igračke, odveli su ga u bolnicu, ali lekari nisu pronašli ništa...Ipak, 44 godine kasnije, nakon...

Nastavak na Radio 021...

Iskijao strelicu za pikado posle 44 godine

Izvor: Vesti-online.com, 13.Maj.2015

Kada je Stiv Iston imao sedam godina, njegovi roditelji primetili su da na jednoj od njegovih igračaka (gumenoj streli) nedostaje vrh. Zabrinuti zbog mogućnosti da je Stiv progutao ili udahnuo deo igračke, odveli su ga u bolnicu, ali lekari nisu pronašli ništa...Ipak, 44 godine kasnije, nakon brojnih...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.