Deo igračke iskijao nakon 44 godine

Izvor: Radio 021, 13.Maj.2015, 10:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Deo igračke iskijao nakon 44 godine

Kada je Stiv Iston imao sedam godina, njegovi roditelji primetili su da na jednoj od njegovih igračaka - gumenoj streli - nedostaje vrh. Zabrinuti zbog mogućnosti da je Stiv progutao ili udahnuo deo igračke, odveli su ga u bolnicu, ali lekari nisu pronašli ništa.

Ipak, 44 godine kasnije, nakon brojnih godina glavobolje i kijavice koje su shvaćene kao simptomi alergije, ispostavilo se da su lekari pogrešili.

Nakon vrlo snažnog kijanja, praćenog "vrlo neprijatnim >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << osećajem", deo gumene strele ispao je iz nosa 51-godišnjeg čoveka. "Kinuo sam i deo igračke jednostavno je izašao iz mog nosa. Pomislio sam ‘Šta je sad ovo, odakle se stvorilo tu?’ i povukao gumeni vrh", navodi Iston.

On je zatim nazvao majku koja mu je prepričala dođaj iz detinjstva kojeg se nije sećao - da su ga kao dete vodili u bolnicu zbog sumnje da se deo igračke zaglavio u disajnom traktu ili da ga je progutao.

"Svi smo bili šokirani. Ipak, ne osećam se ništa drugačije", zaključio je Iston.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.