Brak Britni Spirs pretočen u erotiku

Izvor: B92, 23.Apr.2012, 19:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brak Britni Spirs pretočen u erotiku

Skandalozni život pop zvezde Britni Spirs ne prestaje da inspiriše.

Tako je nedavno tetka Kevina Federlajna, bivšeg supruga pevačice i oca njenih sinova, izdala erotski roman inspirisan njihovom idilom.

Dajana Stori kaže da je njena knjiga "Pop Baby Krišy Doucet" priča o ljubavnoj vezi između pevačice po imenu Krisi Duse i plesača Kinana Fazija, a da je svaka sličnost sa stvarnim likovima "tek slučajna".

U javnost je već izašlo i nekoliko odlomaka >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ove intrigantne knjige.

"Čim je ugledala Kinana, znala je da je on izuzeran momak. To što ga je izabrala u prepunom klubu bila je jedna od najboljih odluka u njenom životu. Ali, da li može da se takmiči sa prelepom Tarom Batler, ženom iz Kinanove prošlosti koja je u stanju da zadovoljiti sve njegove seksualne apetite?", glasi sažetak napetog erotskog romana koji donosi sajt RadarOnline.

Britni i Kevin su bili u braku od 2004. do 2007. i imaju dva sina. Pop pevačica danas ima novog verenika Džejsona Travika koji je ujedno i njen menadžer.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Erotski roman po braku Britni Spirs

Izvor: Kurir, 23.Apr.2012

Svaka sličnost sa stvarnim likovima "tek slučajna", navela Dajana Stori..LOS ANĐELES - Skandalozni život pop zvezde Britni Spirs ne prestaje da inspiriše. Tako je nedavno tetka Kevina Federlajna, bivšeg supruga pevačice i oca njenih sinova, izdala erotski roman inspirisan njihovom idilom. Dajana...

Nastavak na Kurir...

Britni Spirs - heroina erotskog romana

Izvor: Mondo, 23.Apr.2012

Tetka bivšeg muža slavne pevačice, Kevina Federlajna, napisala je erotski roman inspirisan skandaloznim brakom Kevina i Britni.

Nastavak na Mondo...

Britni Spirs – heroina erotskog romana

Izvor: CrveniTepih.com, 24.Apr.2012, 02:08

Kevinova tetka, Dajana Stori, kaže da je njena knjiga 'Pop Baby Krissy Doucet' priča o ljubavnoj vezi između pevačice Krisi i plesača Kinana Fazija, a da je svaka sličnost sa stvarnim likovima 'tek slučajna'!? U javnost je već izašlo i nekoliko odlomaka ove intrigantne knjige, koji potvrđuju...

Nastavak na CrveniTepih.com...

Izašao erotski roman inspirisan brakom Britni Spirs

Izvor: S media, 24.Apr.2012

Skandalozni život pop-zvezde ne prestaje da inspiriše, a izgleda da će se njen bivši suprug i njegovi rođaci "opariti" od silnih skandala. Tetka Kevina Federlajna, bivšeg supruga pevačice i oca njenih sinova, izdala je erotski roman inspirisan njihovom vezom..

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.