Znakovi da još uvek niste spremni za pravu ljubav

Izvor: Lepota i zdravlje, 17.Nov.2014, 22:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Znakovi da još uvek niste spremni za pravu ljubav

Većina žena će reći kako je sve što žele prava ljubav, ali velik broj žena uopšte nije spremno za nju. Ako se prepoznajete u nekim od ovih stvari, to ne znači da nikada nećete biti spremni – samo znači da možda treba da date vremena i sebi i ljubavi.

Bežite od dobrih frajera

Ako ste jedna od onih koje uvek nekako završe sa lošim momcima, možda podsvesno znate da jednostavno niste spremni za ozbiljnu vezu i pravu ljubav. Umesto da razmišljate >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << kako uvek naletite na lošeg tipa, opustite se i uživajte tim lošim tipovima – jednom kad pronađete pravog, više ćete ga ceniti.

Još živite u prošlosti

Bivši dečko koji vas je ostavio i povredio možda je razlog zbog koga ne možete krenuti dalje, a ako je u tome stvar, nemojte žuriti – prava ljubav će doći kad ju najmanje očekujete, ali pre toga se morate rešiti prošlosti.

Morate sve kontrolisati

Ako ste opsednuti kontrolom u vezi, definitivno niste spremni za ozbiljan odnos. Potreba za kontrolom ne dolazi iz zaljubljenosti ili ljubavi – ona je rezultat straha, a ako se plašite da ćete izgubiti muškarca, ukoliko ga ne kontrolišete, to je znak da ste odabrali pogrešnom tipa i da još niste spremni za pravog. Pravom možete verovati i biti sigurni da je samo vaš.

Izvor: index.hr

M.G.

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.