Veliki jubilej u Ateljeu 212: Ljubavno pismo 250 puta na sceni

Izvor: Lepota i zdravlje, 23.Feb.2015, 10:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veliki jubilej u Ateljeu 212: Ljubavno pismo 250 puta na sceni

Predstava Ljubavno pismo Zlatana Fazlagića i Zorana Bačića u režiji Branka Kičića, odigraće se dvesta pedeseti put u ponedeljak 23. februara 2015. godine! Ovu, sada već kultnu predstavu, koju Atelje 212 ponosno drži na repertoaru od 1994. godine, videlo je preko 100.000 gledalaca! LJUBAVNO PISMO je predstava sa sjajnom glumačkom ekipom i vrhunskom zabavom koja je, i po svom trajanju i uvek dobroj poseti, zauzela nezamenljivo mesto u pozorišnom životu srpske prestonice. Komedija o mentalitetu, porodici, komšijama i svim onim običnim stvarima koja nam se dešavaju već punih dvadeset godina izaziva smeh i radost i glumaca na sceni i publike. U predstavi igraju: MIODRAG KRSTOVIĆ, TATJANA BOŠKOVIĆ, DUBRAVKA MIJATOVIĆ, BRANISLAV ZEREMSKI, GORICA POPOVIĆ, GORDAN KIČIĆ, DRAGANA ĐUKIĆ i NENAD ĆIRIĆ. Autor scenografije je Darko Nedeljković, kostime je uradila Olgica Milunović, a kompozitor je Zoran Simjanović.

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Povezane vesti

„Ljubavno pismo” – 250. put

Izvor: Politika, 24.Feb.2015, 09:26

„Jedini, toliko puta sam želela da ti kažem ovo što ti sada pišem”, reči su kojima počinje veliki broj pisama upućenih onima koje volimo. Posetioci scene „Mira Trailović” Ateljea 212 imali su prilike da „Ljubavno pismo” – tekst Zoran Bačić i Zlatan Fazlagić, režija Branko Kičić...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.