Test Yourself: Posetite humanitarni modni događaj u Supermarketu

Izvor: Lepota i zdravlje, 28.Nov.2014, 15:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Test Yourself: Posetite humanitarni modni događaj u Supermarketu

Povodom Svetskog dana borbe protiv HIV-ai AIDS-a, u ponedeljak 1. decembra u 20 sati, Modni svet Srbije u saradnji sa Supermarket Concept Storeom i grupom studenata sa različitih organizacionih i umetničkih fakulteta organizuje humanitarni modni događaj edukativnog karaktera propraćen plesom pod nazivom TEST YOURSELF.

Cilj same manifestacije je okupljanje što većeg broja mladih na jednom mestu radi edukacije o prevrenciji i zaštiti od ove opake bolesti.

Na modnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << reviji predstaviće se Villena Viscaria, Tamara Pavićević, Olja Stojanović, Katarina Milojković, Ana Tara Radonjić, Petra Zorica, Zorica Kostić, Marija Poguberova, Nikola Đurić, Bunde Stevanović i dizajnerka nakita Jovana Branić.

Manifestaciji se prudružuje i plesna škola EVOLUTION, TDA crew, krump i b-boy timovi, koji će svojim plesom upotpuniti ovaj događaj.

Na velikom after partyju podrška stiže od DJ-eva DIVOLLY & MARKWARD! Društvo će vam praviti i Red Bull wingsice!

Neke modele će nositi i poznati, poput Jelene Gavrilović, Stefana Kokovića i mngogih drugih. Na samom događaju oprodavaće se odeća i nakit koju će donirati učesnici ovog događaja, a prikupljeni novac bice doniran u programe prevencije.

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.