Teleći pikantni štapići u sečuanskom sosu

Izvor: Lepota i zdravlje, 17.Apr.2015, 09:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teleći pikantni štapići u sečuanskom sosu

Potrebno je (za jednu osobu): - 180g telećeg mesa, 30 g praziluka, 30 g crnog luka, bambusovi izdanci, paprika babura, soja sos, prstohvat gustina Za pirinač s jajima: - 200 g belog barenog pirinča, praziluk, crni luk, jedno jaje, začin C i ulje. Priprema: - U zagrejani vok s uljem stavite teletinu isečenu na rezance koju ste prethodno dodali malo soja sosa. - Dok se teletina dinsta, u posebnu činiju dodajte povrće: praziluk, crni luk, bambusove izdanke, papriku, soja sos i prstohvat gustina. - Kada se teletina proprži, ocedite višak ulja iz voka i dodajte ljuti sos i povrće. - Dinstajte kratko, a zatim gotovo jelo servirajte na dekorisanom tanjiru. Pirinač: - U zagrejan vok sipajte malo ulja, dodajte jedno jaje i dobro izmešajte. - Potom ubacite pirinač, praziluk, crni luk i začin C. - Sve dobro izmešajte i servirajte u manjoj činiji. Razgovarala: Marina Luković Foto: Mladen Sekulić Infot: Restoran Sečuan

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Povezane vesti

Teleći pikantni štapići u sečuanskom sosu

Izvor: Svet, 17.Apr.2015

Potrebno je (za jednu osobu):. 180g telećeg mesa, 30 g praziluka, 30 g crnog luka, bambusovi izdanci, paprika babura, soja sos, prstohvat gustina. Za pirinač s jajima:. 200 g belog barenog pirinča, praziluk, crni luk, jedno jaje, začin C i ulje.. Priprema:. 1. U zagrejani vok s uljem stavite teletinu...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.