Ribe su zahtevne, dok je Vodilija opterećena obavezama

Izvor: Lepota i zdravlje, 24.Mar.2017, 11:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ribe su zahtevne, dok je Vodilija opterećena obavezama

Foto: Pixabay OVAN Očekuju Vas različiti problemi u komunikaciji sa poslovnim partnerima i dodatne obaveze. Neko se trudi da Vas uveri u svoje dobre namere, ali jasno je da stvari mogu izgledati i drugačije. Nemojte dozvoliti da Vas zavaravaju. Važno je da razumete nečiju emotivnu slabost. Nema potrebe da se ponašate suviše strogo ili da kažnjavate voljenu osobu. Sugestija: Prijaće Vam šetnja i relaksacija. BIK Ukoliko ste nezadovoljni nečijim ponašanjem ili odgovorima koje dobijate, >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << potrudite se da pravilno korigujete odredjene stavove u poslovanju. Najlakše je krivicu pripisati drugima, ali na takav način ništa ne rešavate u svoju korist. Možda Vam nedostaje emotivni fluid i podsticaj, ali nema razloga da se protivite nečijim željama. Partner deluje raspoloženo i ima načina da Vas obraduje. Sugestija: Potrebno je da poboljšate svoju psiho-fizičku formu. BLIZANCI Delujete nepoverljivo prema saradnicima i tražite nove informacije, kako bi ste pravilno razjasnili zajedničke dileme. Nesporazum može da kulminira na Vašu štetu, stoga budite oprezni kome ili šta obećavate. Ne razumete najbolje partnerovo ponašanje, ali to Vam ne daje za pravo da samostalno odlučujete o zajedničkim planovima. Nema razloga da se poigravate sa nečijim osećanjima. Sugestija: Uživajte u sadržajima koji Vam pričinjavaju veliko zadovoljstvo.

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Povezane vesti

Vaga treba da realno proceni situaciju, a Škorpiji nedostaje emotivna inspiracija

Izvor: Lepota i zdravlje, 25.Mar.2017, 11:11

Foto: Pixabay OVAN Stvari koje nekom izgledaju nemoguće za Vas postaju moguće, ali o tome ne treba glasno pričati. Ponekad je nužno upotrebiti neku »tajnu formulu«, koja donosi veliki uspeh i lično zadovoljstvo. Dokažite da posedujete profesionalne manire. U susretu sa voljenom osobom sve izgleda...

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.