Proglašene dobitnice knjige “Našminkana za 10 minuta”

Izvor: Lepota i zdravlje, 05.Jul.2015, 12:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Proglašene dobitnice knjige “Našminkana za 10 minuta”

Redakcija portala “Lepota i zdravlje” spremila je za tri najkreativnije čitateljke knjige Borisa Entrupa pod nazivom “Našminkana za 10 minuta”. Kao što smo i obećali, danas objavljujemo imena dobitnica. Foto: Guliver/Thinkstock Za početak ćemo se osvrnuti na odgovor Branke Petrovič koja nam je duhovito napisala: “Ono sto najvise volim da istaknem na svom licu su oci, koje su odraz duse. Moja se odrazava kao Azurno more u kome bi se mnogi kupali.” Kratko i jasno Ostale dobitnice >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << takođe su oslučile da se poigraju s rečima i počalju nam dve šarmantne pesmice. Maskara i BB krema Uvek su mi dobra šema Kad rešim da budem smela Karmin kao trešnja zrela Samo nek je mat Već vidim s deckom rat. - Irina Blažić Najviše na svom licu volim da istaknem oči, jer one govore više od 1000 reči, najviše volim senke sive boje jer one najbolje istaknu braon oči moje, i kreon – crna boja i maskara u dva sloja. I naravno uvek mirna ruka tu je a vremena nikad dosta za šminkanje jer šminkanje je za mene uživanje. A kada žurim dosta mi je i deset minuta da se našminkam i da ne izadjem na ulicu zabrinuta, da li njegov pogled negde luta… Jer pogledom i očima želim da mu kažem sve a dobra šminka samo može da mi pomogne, da njegov pogled na mojim očima zadrži se kad ja sa puno ljubavi našminkam se… Tajna je u svega par poteza kreonom, i da na oku slikam kao po slikarskom platnu, da on razmišlja o mojim očima u dugim letnjim tpolim noćima… Zato ja šminkanje pretvaram u umetnost i šminkanje očiju kod mene ima prednost… Vreme utrošeno na šminkanje lica a posebno očiju neprocenjiva vrednost. - Vesna Vućić O knjizi: Detaljna uputstva za 50 načina šminkanja, od svežeg i prirodnog do izgleda sa modne piste. • Budite uvek lepe! • Knjiga “Našminkana za 10 minuta” pruža vam sve što vam je potrebno da preobrazite svoj izgled i otkrijete svoju prirodnu lepotu. • 50 božanstvenih stilova šminkanja – od neupadljive dnevne šminke do blistavog večernjeg glamura. • Svaki stil šminkanja predstavljen je na slikama pre i posle, i korak po korak, da biste i sami mogli savršeno da ga primenite. • Uz sve to u knjizi ćete naći i mnoštvo profesionalnih saveta, trikova i tehnika pomoću kojih ćete uvek moći savršeno da istaknete svoje prirodne prednosti.

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Povezane vesti

Čitateljke nam otkrivaju svoje omiljene make up trikove

Izvor: Lepota i zdravlje, 05.Jul.2015

Čitateljke našeg portala zaista znaju svašta o modi, lepoti i šminki. Budući da smo zaista ponosni na njih, ovaj put vam prosleđujemo neke od njihovih omiljenih make up trikova! Foto: Guliver / Thinkstock Led će probiti fantastični saveti Kristine Živković: “Osmeh je najlepša šminka na...

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.