Praznični aksesoar: Torbice za svaku žurku

Izvor: Lepota i zdravlje, 20.Nov.2015, 13:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Praznični aksesoar: Torbice za svaku žurku

Pitate se da li je rano da planiramo novogodišnji look? Mi, mislimo da nije. Razmišljamo na vreme, a brendovi su već uveliko izbacili praznične kolekcije. Foto: Guliver/Getty Images Ako ste jedna od onih dama koja voli klasičan stil, pravi aksesoar napraviće od vašeg stajlinga novogidšnji. Danas biramo praznične party torbice, koje su unikatne, šljašteće, šljokičave i dolaze u raznim bojama, pa se isto tako slažu sa mnogo različitih stajlinga. Mango, 3.990 Praznične žurke su događaji na kojima nam ne treba velika torba. Koktel torbice, u koje staje šminka, telefon, ključevi i novac, najbolje su rešenje. Uz zlatnu torbu uparite i zlatan nakit.

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Praznični aksesoar: Torbice za svaku žurku

Izvor: Scandal.rs, 20.Nov.2015

Pitate se da li je rano da planiramo novogodišnji look? Mi, mislimo da nije. Razmišljamo na vreme, a brendovi su već uveliko izbacili praznične kolekcije...Ako ste jedna od onih dama koja voli klasičan stil, pravi aksesoar napraviće od vašeg stajlinga novogidšnji. Danas biramo praznične party...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.