Poznata lepotica u seksi modnom editorijalu

Izvor: Lepota i zdravlje, 06.Feb.2016, 20:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poznata lepotica u seksi modnom editorijalu

Manekenka Emili Ratajkovski je do pre samo nekoliko godina bila nepoznata devojka, koja je jurila sa kastinga na kasting. Međutim, kada se pojavila u spotu Robina Tikea, “Blurd lajns”, postala je planetarno popularna. Od tada, nema modnog magazina, revije, pa i filmova u kojima Emili nije jedno od najpoželjnijih lica. A photo posted by Emily Ratajkowski (emrata) on Feb 5, 2016 at 12:23pm PST Prestižni “Love” magazin, koji je poznat po tome što okuplja samo najlepše žene na svojim >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << stranicama, pred kraj prošle godine uradio je kalendar u kojem su bile skoro sve manekenke Viktorijinih anđela i mnoge pevačice. U njemu je bila i Emili. Za februarsko izdanje, ova lepotica iz Njujorka uradila je veoma provokativan modni editorijal.  

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bijonse predstavila novu pesmu i spot – ali ima jedno iznenađenje!

Izvor: Lepota i zdravlje, 07.Feb.2016, 12:07

Samo dan pre najavljenog nastupa na Super Bowlu, sa bendom Coldplay i Brunom Marsom, Bijonse je objavila novu pesmu ali i prateći video. A photo posted by Beyoncé (beyonce) on Feb 6, 2016 at 12:52pm PST Kao najavu svog novog albuma, pop diva objavila je spot za pesmu “Formation” koji odiše...

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.