Pogledajte 49. epizodu kulinarskog šoua Moja mama kuva bolje od tvoje

Izvor: B92, 06.Maj.2016, 19:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte 49. epizodu kulinarskog šoua "Moja mama kuva bolje od tvoje"

Kulinarsko nadmetanje nastavilo se i u četrdeset i devetoj epizodi kulinarskog šoua "Moja mama kuva bolje od tvoje", koji možete pratiti svakog radnog dana u 17h na TV Prva.

Pobednice prethodnog duela Ivana i Gordana su odlučile da će danas kuvati prve po redu. Ivana se iz nabavke vratila sa svim potrebnim sastojcima, što joj je dalo dodatnu motivaciju za pobedom. Prateći savete mama Gordane, Ivana je uspela da za zadato vreme pripremi i servira svoje jelo.

Veoma >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << samouverene u kuhinji Ana I Olivera su uspele da pripreme Ćuretinu sa veselom salatom koja je više bila po ukusu sudije Saše Mišića, što im je donelo prvu pobedu u takmičenju.

Šta su spremali, ko je bio veštiji, kakva je bila prvobitna presuda i recepte naših takmičara saznajte ovde.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Pogledajte 50. epizodu kulinarskog šoua "Moja mama kuva bolje od tvoje"

Izvor: B92, 07.Maj.2016, 18:21

Kulinarsko nadmetanje nastavilo se i u četrdeset i devetoj epizodi kulinarskog šoua "Moja mama kuva bolje od tvoje", koji možete pratiti svakog radnog dana u 17h na TV Prva...Samouverene u kuhinji Vera i mama Ljiljana došle su do svoje prve pobede u kulinarskom takmičenju...Pune samopouzdanja tokom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.