Plavuše, brinete, crnke ili riđe: Otkriveno koje su žene najbolje u krevetu!

Izvor: Lepota i zdravlje, 07.Feb.2016, 23:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Plavuše, brinete, crnke ili riđe: Otkriveno koje su žene najbolje u krevetu!

U nedavno sprovedenom istraživanju učestvovalo je 5.117 seksualno aktivnih devojaka, a evo šta boja njihove kose govori o tome koliko su avanturistične u krevetu. Foto: Guliver/Thinkstock - Riđokose devojke najviše zanima igranje uloga tokom seksa (20 odsto), u poređenju sa plavušama (14 odsto), brinetama (12 odsto) i crnkama (8 odsto). Pročitajte i… Neočekivano: Ovakve žene su sklonije seksu za jednu noć - Crnke su najotvorenije za seks na jednu noć (65 odsto), a odmah iza njih >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << nalaze se plavuše (61 odsto) i brinete (59 odsto). Riđokose devojke su najmanje zainteresovane za ovo (57 odsto). Kada je sam seks u pitanju, 56 odsto crnki smatra da su “neverovatne” ili “vrlo dobre” u krevetu, u poređenju sa riđokosim devojkama (42 odsto). Ovako dobro mišljenje o svom seksualnom umeću definitivno nemaju brinete (41 odsto) i plavuše (40 odsto). Pročitajte i… Horoskop otkriva tajne: Kako ih zadovoljiti u seksu? Ali kada su neobična mesta u pitanju, ovde su plavuše definitivno prve: 80 odsto njih imalo je seks u kadi, 67 odsto u automobilu, 51 odsto u prirodi, 43 odsto u bazenu, 37 odsto na žurci i 27 odsto njih je imalo seks na plaži.

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Povezane vesti

Plavuše, brinete, crnke ili riđe: Otkriveno koje su žene najbolje u krevetu!

Izvor: Svet, 07.Feb.2016

U nedavno sprovedenom istraživanju učestvovalo je 5.117 seksualno aktivnih devojaka, a evo šta boja njihove kose govori o tome koliko su avanturistične u krevetu.. Foto: Guliver/Thinkstock.. .. – Riđokose devojke najviše zanima igranje uloga tokom seksa (20 odsto), u poređenju sa plavušama...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.