Pink kao i mi, obožava Džonija Depa!

Izvor: Lepota i zdravlje, 25.Maj.2016, 21:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pink kao i mi, obožava Džonija Depa!

Možda vam Pink izgleda kao sasvim kul lik koji ne mari mnogo ali ako joj dovete simpatiju ona neće moći ni da pogleda u njegovom pravcu… U emisiji “Jimmy Kimmel Live” u ponedeljak, pevačica je priznala da je izbegavala svog kolegu gosta Džonija Depa u bekstejdžu. “Ne mogu da govorim“, priznala je, primećujući da Depp i Majkl Kiton imaju takav uticaj na nju. Kada je Kimmel pitao da li je ikada upoznala Kitona, Pink je rekla “i njega sam izbegavala u restoranu. Sakrila sam se >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << ispod stola i otišla“. Prvi put je upoznala Depa u prodavnici ploča, kada ju je muž Keri Hart prisilio da se ne skriva. Nije baš dobro prošlo. Drugi put – pred našim očima – pokušala je da izbegne kontakt očima takođe. Potom nije mogla da prestane da se smejulji i postala bleđa nego njena kosa dok je odbijala da dozvoli Depu da je poljubi. “Ovo je užasno“, insistirala je Pink.

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Povezane vesti

Johnny Depp iznenadio Pink i poljubio voditelja

Izvor: Tracara.com, 26.Maj.2016, 11:07

(foto: Screenshot) Pevačica Pink je nedavno gostovala u emisiji Jimmy Kimmel Live i tom prilikom priznala da gaji simpatije prema glumcima Johnnyu Deppu i Michaelu Keatonu.Pevačica je ispričala da ne voli da sreće svoje simpatije jer se uvek unervozi do te mere da ne može ni da progovori. Među...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.