Ovo nikada nećete čuti od uspešne žene!

Izvor: Lepota i zdravlje, 28.Apr.2015, 13:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo nikada nećete čuti od uspešne žene!

Uspešne žene čak i kada nešto ne znaju da urade, a uvek postoje takve stvari, one nađu način kako to da promene… Foto: Thinkstock One pažljivo biraju reči, jer znaju koliku moć imaju. “Ne znam kako” Poenta je u tome da su uspešne žene vrlo snalažljive. Čak i kada nešto ne znaju da urade, a uvek postoje takve stvari, one nađu način kako to da promene. One istražuju, postavljaju pitanja ili gledaju kako to rade drugi. “Nemam vremena” Svakoj od nas dan traje 24 sata. A ako >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << može bilo koja druga žena da stigne baš sve što želi, možete i vi. Važno je samo da na neke stvari gledate kao na prioritete, dok će neke druge, u isto vreme, morati malo da pričekaju. Uspeh dolazi onda kada se pomirite s činjenicom da nikad nećete stići baš sve. “Da” svemu To se može činiti kontradiktorno, ali umetnost je znati reći ne, jer vremena ima toliko koliko ima. Ponovno, tu su važni prioriteti. “Nije fer” Mnogo puta neke stvari neće biti fer, ali i one su deo uspeha, pa uspešne žene ni ne očekuju da život baš uvek bude takav. No, one koriste svoju moć da podstaknu promenu, te se usresređuju na ono što se može učiniti, a ne na to kako su one žrtve. “Ne treba mi odmor” Verujte nam, svakome treba odmor, pa čak i onim najuspešnijim ženama. Kvalitetno privatno vreme ključno je za vaše zdravlje, izdržljivost i kreativnost.

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Povezane vesti

20 stvari koje samo sestra razume

Izvor: Lepota i zdravlje, 28.Apr.2015

Svi koji imaju sestru znaju koliko one mogu da budu divne kada hoće, ali i iritantne u nekim situacijama. Međutim, porodica se ne bira, pa vam je i ona tako sudbinski dodeljena i morate da je volite. A evo i zašto! Foto: Thinkstock Ona je jedna i jedina. Ne možete je zameniti. Uz vas je i u dobru...

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.