Ove stvari morate da znate ako želite da ugradite silikone

Izvor: B92, 06.Okt.2016, 16:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ove stvari morate da znate ako želite da ugradite silikone

Iako je danas postalo sasvim normalno da veštački uvećate grudi, postoje saveti koje morate da pročitate pre nego što se odlučite na ovaj zahvat.

Prema statistici današnje žene u Srbiji najčešće kod plastičnog hirurga uvećavaju grudi. Možete ih uvećati masnim tkivom ili silikonom.

Budući da je to jedan hiruški zahvat, postoje stvari koje morate da znate pre nego što odete pod nož samo radi estetike.

1. Prednost je što možete da birate oblik >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << silikona, ali samo jedom operacijom ne možete dobiti ogromne grudi.

2. Grudi, osim implantatima, možete uvećati masnim tkivom iz nekog drugog dela tela.

3. Štetna posledica je da nakon operacije možete izgubiti osećaj u bradavicama.

4. Ni jedan implantat nikada neće izgledati kao prava dojka, te nemojte da vas neko zavarava da će izgledati prirodno. Silikoni se primete i osete na dodir.

5. Ovakva operacija može da utiče na dojenje.

6. Nakon operacije morate da mirujete neko vreme, a oporavak je bolan u neprijatan.

7. Svaki silikon ima rok trajanja tako da vaša prva operacija neće biti i poslednja. Svaka četvrta žena će kroz deset godina morati da ponovi ovaj zahvat.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

ŽELITE DA UGRADITE SILIKONE U GRUDI? Ove stvari OBAVEZNO treba da znate pre operacije!

Izvor: Kurir, 06.Okt.2016

...Prema statistici, današnje žene u Srbiji najčešće kod plastičnog hirurga uvećavaju grudi Možete ih uvećati masnim tkivom ili silikonom..Budući da je to jedan hiruški zahvat, postoje stvari koje morate da znate pre nego što odete pod nož samo radi estetike..1 Prednost je što možete da...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.