Otkrivena tajna Miča Bjukenona: Zašto je Dejvid Haselhof imao dvojnika

Izvor: Lepota i zdravlje, 30.Okt.2014, 12:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkrivena tajna Miča Bjukenona: Zašto je Dejvid Haselhof imao dvojnika

Sećate li se serije “Čuvari plaže”? Sigurno ste i vi (ili vaše mame ako pripadate L&Z čitateljkama mlađe generacije :)) uzdisale za fatalnim Mičom Bjukenonom. Pa, moraćemo da vas razočaramo jer je slavni Dejvid Haselhof u ovoj hit seriji zapravo imao dvojnika!

Nakon svih ovih godina, ispostavilo se da su fanovi “Čuvara plaže” bili u velikoj zabludi. Najveći frajer Mič Bjukenon zapravo i nije toliki frajer. Bar ne u potpunosti.

Serija i lik >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << Miča Bjukenona napravljeni su zapravo po uzoru na stvarnog spasioca Majkla Njumena, koji je takođe glumio u seriji.

Majkl Njumen

Osim toga, veliki Mič Bjukenon imao je i dvojnika. Haselhof je, naime, imao premršave noge u odnosu na ostatak tela, a kako je bio glavni spacilac morao je da bude i dobar frajer – u potpunosti.

Aleks Danijels umesto njega je snimao sve akcione scene! “Većina glumaca nije bila dovoljno fit za ulogu spasioca pa sam ih trenirao kako bi izgledali verodostojno!“, otkrio je Majkl Njuman i dodao da je, između ostalog, Pamelu Anderson naučio kako da zanosno trči s bovom, a da ne izgleda kao da u ruci drži torbicu.



Autor: Life Content, M.K.

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Povezane vesti

Haselhof ima 'pileće noge' i u 'Čuvarima Plaže' je imao dvojnika

Izvor: Blic, 30.Okt.2014

Svaki put kad ste mislili da gledate noge Miča Bjukenona, gledali ste zapravo noge Majkla Njumana. Dejvid je imao dvojnika i za zahevnije akcione scene..Bio je najveći macan od svih macana na svetu. Nije bilo muškarca koji nije hteo biti frajer kakav je bio Mič Bjukenon. Taj stav, te loknice, taj...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.