Od glamura do potpunog kiča: Šta ste to obukli?

Izvor: B92, 24.Nov.2014, 10:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od glamura do potpunog kiča: Šta ste to obukli?

Na dodeli Američkih muzičkih nagrada najviše pažnje izazvale su žene - manje muzikom, a više svojim modnim kombinacijama.

Iako je haljina koju je Dženifer Lopez ponela na dodeli nagrada otkrila njeno savršeno telo, to joj nije pomoglo da zablista. Ipak, umesto seksi izdanja četrdesetpetogodišnja zvezda je postigla suprotan efekat.

Ipak, čini da je anonimna pevačica Bleona iz Albanije, koja je crvenim tepihom prošetala u prozirnoj mrežastoj haljini izazvala >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << najviše pažnje, budući da su njene grudi pokrivala tek dva štita za bradavice.

Inače, na dodeli nagrada nastupale su Selena Gomez, Tejlor Svift i Lorde koje su sjajnim nastupom postavile nove standarde, ali publiku su zagrejale i Dženifer Lopez i Igi Azelija.

.

foto: Beta/AP

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Američke muzičke nagrade: Poznate dame zablistale u raskošnim haljinama

Izvor: Lepota i zdravlje, 25.Nov.2014, 10:46

Na dodeli Američkih muzičkih nagrada najviše pažnje izazvale su poznate dame svojim modnim kombinacijama. Iako je haljina koju je Dženifer Lopez odenula za tu priliku otkrila njeno savršeno telo, to joj nije pomoglo da zablista. Pogledajte kako su se obukle ostale dame...Dženifer Lopez..Fergi..Hajdi...

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.